Kezdőlap/Elérhetőségünk

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

ONLINE VÁSÁRLÁSI SZABÁLYZAT

 

KONZOL VIDEOGAME Kft. SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ ADATAI:

Cégforma: Konzol VideoGame Kft. 
Székhely: Budapest 1055 Szent István Körút 23.

Tel: 2690733
Mobil: 0670/6335753
         0670/5310414

Telephely: Budapest 1191 Üllői út 214/3

Telephely telefonszáma: 0620/2578581

Adószám 23888571-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-982940

Bankszámlaszám:10700378-67227738-51100005

 

Áruházunkban a feltüntetett árak a mindenkori hatályos általános forgalmi adót tartalmazzák.

Új termék esetében ÁFA 27%, használt termék esetében ÁFA 0%.

Üzletünkben és Web áruházunkban az árak eltérhetnek!

 

Üzleteinkben bankkártyával is van lehetőség fizetni. Elfogadott bankártya típusok:

Visa, Visa Electron, Master Card, Master Card Electronic, Maestro.

Minden bankártyás fizetés esetén a bruttó végösszegre 1.5%-os kezelési költséget számítunk fel!

 

Az oldalunkon meghírdetett akciós árak csak a készlet erejéig érvényesek. A készlet elfogyása esetnén akciós áron terméket nem áll módunkban biztosítani!

 

REGISZTRÁCIÓ, ADATBIZTONSÁG:

-Webáruházunkbanregisztráció szükséges.A regisztrációhoz kattintson a regisztráció menüpontra. A következőadatok megadását kérjük: Loginnév, jelszó, email, vezetéknév, keresztnév, város irányítószám, utca, házszám,emelet-ajtó, telefonszám.

-Ha már korábban regisztrált, és szeretne bejelentkezni, egyszerűen csak írja be felhasználó nevét és jelszavát a megfelelő ablakokba majd nyomjon OK!t.

-Ha elfelejtette jelszavát,klikkeljen a Elfelejtetted jelszavad gombra, és a megadott e-mail címre elküldjük új jelszavát.

-Az oldalon regisztrált felhasználóknakjoguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni, illetve törölnia rendszerből. A regisztráció bármikor megszüntethető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írt elektronikus levéllel, melyben a regisztrált azonosítójának és adatainak törlését kéri. A kérésnek az üzemeltető 72 órán belül eleget tesz, és erről a felhasználót e-mail-ben értesíti.

-A regisztráció soránmegadott adatokata hatályos adat védelmi törvény és más kapcsolódó jogszabályok alapján leírtaknakmegfelelően kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át, kivéve a jogszabályok alapján, valamint hatóságok részére történő adatszolgáltatást.

 

VÁSÁRLÁS AZ ONLINE ÁRUHÁZBAN:

Webáruházunkban egyszerűen és kényelmesen, otthonából, számítógépe mellől vásárolhatja meg az ott kínált termékeket. A webáruház oldalait regisztráció nélkül is megtekintheti, ám ha rendelni szeretne, előbb regisztrálnia kell magát. A webáruházban megtalálhatótermékekről részletesebb tájékoztatót szeretne akkoraletöltésmenüpont alatt keresse. Cégünk mindent megtesz azért, hogy az itt megadott adatok a valóságnak megfelelőek, pontosak legyenek, azonban az elírásért, esetleges téves adatközlésért, illetve ebből eredő egyéb hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.

A vásárlás menete:*Amennyiben Ön meg szeretne vásárolni egy terméket, regisztráció vagy bejelentkezés után a termék leírása alatt találhatóKosárba teszgombra kattintva lehetőséget kap arra, hogy a kívánt árut a mennyiség megadása után kosarába helyezhesse. A kosarában elhelyezett kiválasztott áruk mennyisége és ára nyomon követhetők aKosár tartalmamenü alatt.

*Ha törölni szeretnéa terméket a kosarából, akkor aMódosításmellet lévő mezőbe írjon 0 majd nyomja a módosítás gombot.

*Ha befejezte a vásárlást a Kosár tartalma alatt találja a kiválasztott termékeket melyeket aMegrendelemgomb megnyomásával vásárolhat meg. A vásárlás befejeztével e-mailben küldünk üzenetet önnek, hogyvisszaigazoljuka megrendelés tényét.

*Webáruházunkban minden termék ára Magyar forintban van megadva.

*Áfás számla igényüket kérjük előre jelezzék!

 

SZÁLLÍTÁS:

 Megrendelt termékeiket szerződött partnerünk országos hálózatával juttatjuk el a megadott címre. Minden leadott rendelést 24 órán belül feldolgozunk és 48 órán belül átadjuk a szerződött szállítmányozócégnek. A kiszállítás / áruátvétel pontos időpontjának egyeztetését kollégánknál Ön kezdeményezheti amennyiben a kiszállítás várható időpontja Önnek nem megfelelő.

Szállítási díjtáblázat:

 

24.999Ft rendelési összegig 1000Ft.  
25.000Ft rendelési összegtől  INGYENES!!!

 

Szállítási díjaink az áfát tartalmazzák és az egész ország területére érvényesek a közigazgatási határig.

 

Lehetőség van még előre egyeztetés után a megrendelt terméket a Magya Postával küldeni.

 

FIZETÉS:

-Fizetnie csak az áru átvételekor kell utánvéttel a futárnak vagy a postásnak attól függően, hogy milyen szállítási móddal kapta a terméket. 

 

JÓTÁLLÁS, GARANCIA:

-A Fogyasztóvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a 10.000 Ft bruttó ár feletti tartós fogyasztási cikkeket minden esetben legalább egy év jótállással forgalmazzuk. Esetenként a jótállás ennél hosszabb is lehet. Erről tájékozódhat áruházunkban a termékek főlapján,illetőleg a termékekhez csatolt jótállási jegyen.


-Jótállással rendelkező áru esetén az átvételtől számított három napon belül meghibásodott termék cseréjét kérheti az értékesítés / áruátvételhelyén. Ha házhoz szállítással vette át az árut, kérjük három napon belüli csereigényét jelezze az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy a 06-1-2690733-as telefonszámon. Az átvételtől számított három napon túli meghibásodásokkal kapcsolatban kérjük forduljon szervizünkhöz ahol rövid határidővel garanciálisan javítjuk elromlott készülékét.

-A házhoz szállított megrendelését Ön ellenőrizheti, kérjük,hogy aláírásával az átvételt akkor igazolja, ha meggyőződött az áru sértetlenségéről. Amennyiben a csomag sérülten érkezett Önhöz, úgy kérjük a csomagot afentiekszerint ne vegye át és készítsen jegyzőkönyvet a futárral vagy a postással a csomag sérüléséről.

 

ELÁLLÁS:

Igyekszünk naprakész információkkal és termékekkel szolgálni, viszont mi is hibázhatunk, ezért kérjük vegye figyelembe, hogy a termékleírások egyes esetekben hibásak lehetnek. Mielőtt vásárol – a későbbi félreértések elkerülése végett – győződjön meg arról, hogy a vásárolni kívánt termék teljes mértékben megfelel-e az Ön által támasztott követelményeknek. Amennyiben mégis olyan terméket választott amely nem nyerte el tetszését, azt 8 napon belül, bontatlan csomagolásban, eredeti állapotában, tartozékkal és eredeti számlával együtt ál módunkban visszavásárolni(a távollevők között kötött szerződésekről” szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4-5. §). Kérjük, hogy a terméket ne utánvéttel és ne címzett fizet opcióval küldje vissza, az ilyen csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Fenntarjuk a jogot, hogy árainkat, termékeink szállítási határidejét és a vásárlási feltételeket bármikor megváltoztassuk minden előzetes értesítés nélkül. A változtatások a webáruházban történő megváltoztatás után lépnek életbe. Beszerzési (így eladási) áraink a napi pénz és árupiaci változások függvénye, amelyek általunk nem befolyásolhatóak. Amennyiben a vásárló bizonyos feltételekkel nem ért egyet, a vásárlással fel kell hagynia. A meghirdetett áraink csak az adott pillanatban történő rendelésre, az azt követő "visszaigazolt" státuszú e-maillel együtt érvényesek, és az említett paraméterek függvényében változhatnak.

A webáruházunkban megjelenő képek csak illusztrációk, a termék pontos kinézete ettől eltérhet. A termék pontos kinézetéről a gyártói weboldalakon tájékozódhat. A termék és a fotó eltéréseiért cégünk nem vállal felelősséget.


A termék visszavételéhez a vásárló köteles az eredeti számlát elhozni és az összes tartozékot visszaszolgáltatni, a garancialevelet bemutatni.

Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga:
-Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
-Ha kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően került előállításra.

-Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

 

Elállási jog gyakorlásának menete:

FONTOS: AMENNYIBEN A TERMÉKET VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN HASZNÁLATBA VETTE MÁR NEM ÁLLHAT EL A VÁSÁRLÁSTÓL! AZ ELÁLLÁSI JOG NEM A TERMÉK 14 NAPOS INGYEN HASZNÁLATÁT BIZTOSÍTJA ÖNNEK HANEM A TERMÉK SZEMREVÉTELEZÉSI LEHETŐSÉGÉT ÚGY MINT AZT AZ ÜZLETÜNKBEN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS SORÁN TENNÉ.


Amennyiben a vásárló élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy telefonon. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Konzolgame egyeztetés alapján a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát vagy postai csekken fizeti ki.

A termék át nem vétele:
A megrendelt árut köteles vagy átvenni. Amennyiben az árut nem veszed át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felelsz a mulasztásodért. Eltekintünk a következményektől, amennyiben a futárszolgálat által kikézbesített terméket ugyan nem veszed át, de a szolgálat által
megszabott szállítási díjat átutalással cégünk bankszámlájára visszautalod, az átvétel megtagadásától számított öt munkanapon belül. Amennyiben a személyes átvétel a kedvezőbb, és a megrendelés "megjegyzés" rovatában nem jelölted meg a neked megfelelő átvételi időpontot, a feldolgozástól számított egy napig tartjuk fent a kiválasztott terméket. Ha az egy nap, illetve az általad megjelölt időpont letelt, rendelésedet automatikusan töröljük!Visszatérítésre az áru ellenértéke kerül!Ezen felüli költséget nem állmódunkban visszatéríteni, illetve a visszajuttatás költsége is a vevőt terheli.

Az áruellenértékét az áru beérkezését követően központi szaküzletünkbenazonnal készpénzben visszafizetjük, vagy postán, vagy futárralvisszaküldött termékek esetén, 5 munkanapon belül az Ön által megadottbankszámlaszámra utaljuk vissza az összeget.

 

RENDELÉS TÖRLÉSE:

Rendelésedet lemondhatod ha a megrendelés napján 12.00-ig jelzed ezt felénk emailban vagy telefonon. Ez után beérkezett lemondást nem biztos, hogy érvényesíteni tudjuk.