Kezdőlap/Hírek/Assassin's Creed III beharangozó!

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

2ssKalandozzunk Assassin's Creed III varázslatos világában Conorral aki a szabadság mellé szegődött. Varázslatos helyszínek, végtelen kihívások várnak ebben az új részben. Merüljünk mélyre a polgárháborús Amerikában hogy átéld az igazi szabadságot.

 

 

Az UBISOFT újra elhozza nekünk! Amit annyira szerettünk Eizo és Desmond történeteiben az előző Assassin's Creed részekben azt most megkapjuk Conor bőrébe bújva is. A helyszín most új nem a napfényes Firenze hanem a véráztatta amerikai föld amin jelenleg a polgárháború zajlik. Karakterünk új szereplő aki szintén az Assassinok rendjéhez tartozik. Conor félig mohawk indián félig brit mégis az amerikai oldalon harcol a szabadság mellett. A másik szereplő Desmond de őt már ismerjük, neki szintén vannak még felkutatható titkai ezeket most megkereshetjük mi is.

1s

A korok változásához új fegyverek dukálnak. A lőfegyver már ismert ezért mi is tudjuk használni. Különböző fegyvereket kapunk ebben a részben is pisztoly, puska íj de a rejtett penge ebből a részből sem maradhatott ki mint az összes Assassin's játék védjegye. Egy kicsit átdolgozták magát a Hiden Blade-et is most már nem csak kardként használhatjuk hanem kifordítva tőrként funkcionál. De Conor legújabb fegyvere az akár eldobható tomahawk is amivel szintén rengetek kombót tudunk majd kivitelezni.

 

2s

 

A fejlesztők kiemelt figyelmet fordítottak a multiplayer opció kialakítására ami ha hihetünk a híreszteléseknek akkor komoly órákra fog minket a hálóra citálni barátainkkal együtt vált vált vetve harcolni Amerika szabadságáért és a saját igazunkért mindezt az új Assassin's Creed III-ban. Az UBISOFT jelenleg futó legambiciózusabb játéka a jelenlg fejlesztés alatt álló játék. Az új Assassin's Creed részben 30 év legfontosabb eseményeit élhetjük át Conor részvételével és Desmond küldetései után nem hiszem, hogy valakiben hiányérzet maradna.  

 

22

 

 

 Az új Assassin's Creed III megrendelhető az alábbi változatokban üzletünkben:

 

Playstation 3 Assassin's Creed III  10900Ft.

Playstation 3 Assassin's Creed III Join or Die ED. 16990Ft. 

Playstation 3 Assassin's Creed III Freedom ED. 22990Ft.

Xbox 360 Assassin's Creed III 10900Ft.

Xbox 360 Assassin's Creed III Join or Die ED. 16990Ft.

Xbox 360 Assasin's Creed III Freedom ED. 22990Ft.