Kezdőlap/Hírek/Crysis 3 A vad vadásszá válik.

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

crysis 3

 

 

2012.04.17. az Electronic Arts és a töbszörös díjjal kitüntetett Crytek fejlesztő stúdió bejelenti az új Crysis 3 munkálatainak megkezdését. Ebben a játékban debütál először a Crytek új fejlesztésű grafikai motorja a CryENGINE mely az eddig használt motorokhoz képest sokkal realisztikusabb megjelenítést dinamikus játékmenetet biztosít a Próféta bőrébe bújó játékosoknak. A játék helyszíne New York Liberty Dome amit a gátlástalan és korrupt Cell vállalat hermetikusan elzárt a külvilágtól. Hihetetlen esőerdők burjánoznak most Ney York utcáin hatalmas fák mocsarak akadályozzák célunk elérését ami egy különleges hely csak a Hét csoda területének nevezik.

 

crysis 3

 

Ebben a barátságtalan környezetben csak speciális védő öltözetben, megfelelő fegyverekkel és képzettséggel lehet sanszod az életben maradásra. Hősünk fegyver repertoárja csak a legjobb eszközökből tevődik össze melynek része a kompozit íj a továbbfejlesztett nanoruha és számtalan idegen tudás által készített technológiai eszköz melyek használatával a Próféta veszedelmes harcossá válik. 

 

crysis 3

 

A történet 2047-ben játszódik amikor a nanokupolákat üzemeltető mamut cég a Cell akinek feladata a lakosság védelem lenne illetve a világ nagyvárosaiban rejtőzködő ceph csoportok felderítése és likvidálása. De a cég csak saját világuralmi törekvéseit fokozza  és az idegen technológia egyedüli használójává kíván lenni aki ezeknek ellenáll az szembenézhet a cég emberivel akik minden eszközzel megpróbálnak térdre kényszeríteni.

 

crysis 3

 

 

A játék előrendelhető üzleteinkbe vagy áruházunkban. Megjenési ideje 2012.02.22.

 

 

 

0011  Crysis 3 Hunter Edition Playstation 3     12400Ft.

 

 

 

 

 

0012  Crysis 3 Hunter Edition Xbox 360     12400Ft.