Kezdőlap/Hírek/Fable The Journey Albioni kalandok másképp

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

A játék egy Kinect Exclusive kiadás azaz szenzor nélkül nem lehet játszani vele. Amit már az E3 alatt megtudtunk, hogy ez egy teljesen különálló része lesz a Fable sorozatnak.

fable journey xbox 360 pic

 

 

A játék a Fable III eseményei után játszódik ahol Gabrielt irányíthatjuk aki elszakadt a saját törzsétől. A helyszíneken járva olyan érzésünk lehet mintha a Fable III játékkal játszanánk. A fejlesztők szerint a Fable The Journey tudja majd kezelni a Fable III játékmentéseinket és ezáltal tud majd változásokat generálni aktuális világunkban. Mint minden Fable játékban most is cselekedeteink hatással vannak a jövőre nézve.

 

fable journey

 

Játékmenet.

Fable The Journey egy FPS játék ami maximálisan kihasználja a Kinect szenzorban rejlő lehetőségeket. A Kinect segítségével lehet varázslatokat létrehozni különböző kézmozdulatokkal és gesztusokkal. Szintén a kezünket használva tudunk létrehozni fegyvereket pajzsokat. Számtalan minijátékot érhetünk el amiket szintén a Kinect segítségével tudunk elérni, tudunk horgászbotot vagy teleszkópot használni. A legyőzött ellenségekért kapott életerőt újabb varázslatok eléréséhez ad lehetőséget. A játék nagy részben a választott karakterrel zajlik ami egy ló. Ezt a párát kell iránytani gondozni etetni/itani simogatni még a fogát is mosni:) Ha emgsérült szintén nekünk kell gondoskodni az ellátásáról.fable the journey

 

  Xbox 360 Fable Journey     8480Ft.  fable the journey