Kezdőlap/Hírek/Forza Horizon új király a horizonton.

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

A legnagyobb változás a megszokott autóversenyhez képest az, hogy most nem kötött versenypályákon fogunk versenyezni hanem az országúton a városban és más elképzelhető a kocsik által használható úton. Valóban ez az újítás ami az egész játékot viszi a vállán de azért még kijut a jóból más területen is. Számtalan felszín kidolgozást készítettek a fejlesztők az alap aszfalthoz, lesz még piszkos ki ösvények murvás kavicsos út vagy fú vagy ezek keveréke. Természetesen ahány fajta út annyi féle vezetési képesség és annyi különböző élmény. Ralph Fulton a tervezés igazgatója szerint érdemes kipróbálni a különböző terepek adta lehetőséget az alap aszfalthoz viszonyítva.

 

forza horizon xbox 360

 

Multiplayer lehetőség a megszokott opció, most akár 8 is küldhetjük online a játékot de most nem a versenypályán hanem a városban. A Forza 3 és Forza 4 játékban megismert Cat & mause módot szintén átörökítették ebbe a játékba is de a nyitott világ miatt ez az opció változást igényelt ezért a fejlesztők léterhoztak 10 teljesen küönböző arénát a világ számos pontján ahol újra ringbe szálhat Tom és Jerry. A változatos terepek között szerepel extrém is mint egy golfpálya de lesz raktárépület vagy lakónegyed ahol nem kell a sebességkorlátokat betartani és fekvőrendör sem lesz.

 

forza horizon xbox

 

A környezet kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek. A környező táj részletesen kidolgozott legelésző állatok tarkítják a házaknál emberek dolgoznak. A játék 24 órás ciklusban dolgozik napszakok váltakoznak időjárás folyamatosan változik amihez a környezet is igazodik. Különböző versenyekben vehetsz részt lesznek kerületi versenyek, drag versenyek bizonyos megkötések az induló autók tekintetében, lesz külön gyártó ország szerinti kihívások és illegális versenyekben is részt vehettek.  

 

 forza horizon xbox1

 

 A játékban 3 féle rádiót tudunk majd halgatni ami kedvez majd a vezetési kedvünknek. Dinamikus zenék amiket egy híres amerikai Dj segítségével készítettek kimondottan a Forza Horizon játékhoz. A fejlesztők szerint itt minden szerves része a vezetés élményének és a zene az ami kompletté teszi a játékot. A versenyek helyszínek elérhetőek a térkép által de sok olyan titkos kihívás van elrejtve a játékban amit csak akkor találsz meg ha sokat kocsikázol a helyszineken. Ezek a legkeresettebb trófeák ritka spéci versenyautók vagy régi sportkocsik. A rádióban ezek megtalálásához adnak majd tippeket. 

 

forza horizon xbox 360

 

 

A játék megvásárolható üzletünkben.

Minden előrendelőnek ajándék Burago rendörautó.

 

coverforzaXbox 360 Forza Horizon   9900Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forza horizon xbox2Xbox 360 Forza Horizon Limited ED.   13990Ft.

 

 

 

 

 

 

forza horizon xbox3Forza Horizon + Wireless Speed Wheel  16900Ft.

 

 

 

 

 

 

 

xbox 360 250gb forza horizon bundle Xbox 360 250Gb Forza Horizon csomag  64800FT.