Kezdőlap/Hírek/GamesCom 2012 előzetesek

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

A bemutatásra került néhány új videó előzetes az ősszel megjelenő játékokból, amik Xbox 360 és Playstation 3 platformokra is elérhetőek lesznek. Ezek közül is néhány név:Dark Souls: Prepare to Die Edition


A Dark Souls: Prepare to Die Edition esetében egy összetett fantasy szerepjátékot kapunk majd kézhez a From Software készítőitől. A játék megtartja az előd Dark Souls jól bevállt megoldásait, hatalmas bejárható világ vár ránk, feljavított grafikával, nagy kihívást jelentő ellenfelekkel, és a harci stratégia hasonlóan kiemelt fontosságú lesz. A GamesCom-on egy újabb trailert bemutattak az október elején megjelenő játékból.


Assassin's Creed III


Az Ubisoft Montreal fejlesztése az Assassin's Creed III akciójáték, ami alatt egy vadonatúj grafikus motor dolgozik. Ezúttal nagyobb területen mozoghatunk majd, és a játékidő is lényegesen hoszabb lesz mint amit az eddigi részektől megszokhattunk. Egy rendkívűl jól összerakott és hangulatos trailert osztottak meg a nézőközönséggel a fejlesztők az idei GamesCom-on amiben egy hajó csatát láthatunk.


Dishonored


Az idei GamesCom legjobbnak ítélt játéka a Dishonored, egy first person akció játék, amiben egy nem mindennapi képességekkel rendelkező harcost irányíthatunk majd, egy igazán jó sztori keretein belül. A lopakodós játék a játékpiacon fellelhető néhány nagyobb név érdekes egyvelege lesz, de egyedi hangulattal. A játék magyar fordítást is kap, így mindenki elégedett lehet. Természetesen a Bethesda sikervárományosa sem maradhatott új bemutató nélkül a játék konferencián.


Resident Evil 6


A Capcom egyik kedvenc játéka a Resident Evil is új részhez ért, amit egy hónap múlva már mi magunk is kipróbálhatunk végre. A zombis túlélő horror sorozat régi múltra tekinthet vissza, és a készítők állítják, hogy a Resident Evil 6-tal visszahozzák a régi részek színvonalát és hangulatát. Hamarosan kiderül, addig is néhány gameplay jelenet: