Kezdőlap/Hírek/Gears of War Judgement

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

 

 GOW Judgement

 

Gears Of War Judgment: Itélet 2013 Március 19-én megjelenik a GOW új része az ítélet. A történet az eddig megjelent részek előtt játszódik. A fejlesztők ígérik ez a rész lesz a legnagyobb kihívás a játékosok számára. Gyorsabb intenzívebb játékmenetre számíthatunk akciódús pörgős helyszínek új ellenségek nehezítik meg a dolgunk,hogy megtudjuk védeni városunkat.

 

GOW Judgement

 

 A grafika mint mindig most is lenyűgöző és nem lesz annyira sötét mint eddig és a hangulat sem olyan komor sőt egy kis humort is csempésztek a játékba.Az intelligens Spawn rendszernek köszönhetően új még látványosabb akciókban lehet részünk sőt a multiplayer mód is nagyon kemény lett.Lehet, hogy most szaladunk bele a legjobb GOW-ba majd kiderül egy biztos bár mindegyik játék olyan szinvonalú lenne mint a GOW sorozat nem is lenne semmi bajunk.

 

GOW Judgement

 

 

A fejlesztők ígérik bele törik majd a bicskánk hát akkor lássuk a medvét.Március 19-én kiderül élsz vagy halsz de reméljük minden képen jól fogunk szórakozni.A cél orientált mód lehetővé teszi ,hogy egy új kooperativ módot is megismerjünk.A világon 18 millió darab eladott GOW sorozat az Xbox 360 zászlós hajójának számít ez jó ajánló levél az újabb siker felé.

 


 GOW Judgement GOW JudgementGears of War Judgement Ajándék DLC   9300Ft.

 

 

 

 

 

.