Kezdőlap/Hírek/GTA V új előzetes és új információk

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

És végre megérkezett a második előzetes a várva várt Grand Theft Auto 5 játékhoz. Az új részben ismét Los Santosba látogatunk el amit már egy előző részben felforgattunk. Rengeteg különböző helyszín vár felfedezésre a városi környezet után hegyek, strandok vidéki élet. A GTA V nagyobb grandiózusabb lesz mint elődei új irányokba nyit merész mmegvalósításokkall fogunk találkozni új lehetőségek várnak. A terület hatalmas lesz a szabadság szinte korlátlan ahogy eddig is megszoktuk. A multiplayer módot új lehetőségekkel bővül majd. Ki mondta, hogy a bűnözés nem kifizetendő?

 

Az új trailert itt tudjátok megnézni:

 

 

Rengeteg információ látott napvilágot a játékról. Az IGN eg yteljes hétvégét töltött a játék vizsgálatával és mondhatni az egekbe emelték a még félkész de így is lehengerő játékot. Az ők észrevételeiből szemezgetünk most. Rengeteg exkluzív kép látott napvilágot a múl héten, néhányat megmutatunk nektek.

 

gta v screen

 

gta v screen2

 

A csapat. Ez érdekes lesz az eddig megszokott GTA játékokban mindig egy főhőst irányítottunk, most alapból 3 karakter áll rendelkezésre a játék kezdetén. Michael aki az alap szereplő éli életét Rockfod Hilsl-ben családjával egy tanúvédelmi program keretében. Trevor éppen az ellentéte, ők jó barátok voltak amíg valami nem történt köztük. Franklin egy új fiú egy másik bandából. Amikor keresztezik egymás útját akkor összeáll a trió.

 

gta5smx   GTA V Xbox 360 ELŐRENDELÉS         11900FT.

    

 

 

 

 

 

 

 

gta5smp   GTA V Playstation 3 ELŐRENDELÉS     11990Ft.