Kezdőlap/Hírek/Killzone Mercenary PS Vita

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

Killzone Mercenary a legújabb része a szériának kimondottan PS Vita gépre készítve. A játékot spéci Killzone motor hajtja. A fejlesztés során a PS Vita speciális tulajdonságait figyelembe véve készült a játék ezért izgalmas új élményt nyújt majd a 2 ffüggetlen analóg stick az irányításban illetve az érintő képernyő használata.  

 

A történet

Onnan folytatjuk ahol az eredeti sztori befejeződött és felelevenít számos eseményt az előző részekből. Egy zord zsoldos bakancsába léphetünk bele aki a szolgált az UCA seregben. Arran Danner lelkiismeret furdalás nélkül teljesíti szerződésben foglalt teendőit és irtja a Helghast ahol éri.

Egy sima küldetés során evakuálni kell a Vektan nagykövetet és családját de a küldetés kudarcba fullad. Danner felfedezi, hogy a háború kimenetele nagyon függ a nagykövet fiának sorsától. 

A Killzone Mercenary tulajdonosok kapnak egy teljes új megközelítés a brutális összecsapásokra az ISA katonák és a Helghast között.

 

Játékmód


Kilenc önnáló küldetés egyenként egy órás pályákkal. A játék a teljesített küldetések után extra tartalmakat és számos speciális célt ad még. 

Multiplayer

 Teljes értékű multiplayer opció hat különböző térképpel nyolc játékos részére a jól ismert Warzone módban is.

 

001 copy     PS Vita Killzone Mercenary + DLC     10900Ft.  

    Megjenés 2013.09.06.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0022

   Ps Vita 3G Killzone Mercenary   68990Ft.