Kezdőlap/Hírek/Medal of Honor Warfighter ismertető

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

A Medal of Honor második világháborús játék sorozat óriási hírnevet szerzett magának a pályafutása során, aminek 2007-ben vége szakadt. A hosszabb kihagyás után az Electroinc Arts 2010-ben újraindította a sorozatot ami ezúttal a modern korunkban játszódott, de sajnos korántsem hozta a tőle elvárható szintet az egyjátékos módban. Ennek oka részben a kevés játékidő volt, az amúgy jól kivitelezett játék nagyrészét kitöltötte a rengeteg átvezető animácó. Idén év elején jelentette be az EA, hogy készűl a folytatás a Medal of Honor: Warfighter, amit Xbox 360, Playstation 3 és az év vége fele debütáló Wii U konzolra is ki szeretnének adni. A megjelenés dátumát október 23-ra tűzték ki.

medal-of-honor-warfighter-image-01

Az új rész szintén a mai korban fog játszódni, de ezúttal remélhetőleg a készítők változtatnak a játék és az animációk arányán. A Medal of Honor Warfighter a Danger Close Games fejlesztőcsapat munkája. Fontos újítás viszont, hogy a játék a DICE csapat által fejlesztett Frostbite 2 grafikus motort használja, ami a lenyűgőző Battlefield 3 alatt is dolgozik. Ennek okán csúcsszintű grafikára számíthatunk majd az új Medal of Honor esetében, így abban biztosak lehetünk, hogy a játék ezen részét biztosan nem érheti majd panasz.

medal-of-honor-warfighter-image-02

A Medal of Honor előző részéből ismert elit alakulat tagjaként indulhatunk majd az izgalmas és kihívásokkal teli küldetésekre. A sztori szerint egy degenerált terrorista szervezet készül végrehajtani nem mindennapi tervét, ami az egész világot veszélyezteti. Egy hangulatos történettel megáldott küldetéssorozatot vihetünk majd végig ha elég rátermettek vagyunk, akciókat hajthatunk majd végre többek közt Szomáliában, Afganisztánban és a Fülöp szigeteken is.

Az egyjátékos mód mellett természetesen kitüntető figyelmet kap a multiplayer rész is, ami manapság rendkívűl népszerű a játékosok körében. Rengeteg választható karakter lesz majd elérhető a különféle alakulatokból. Az idei GamesCom-on bemutatott trailer betekintést nyújt a  multiplayer játékmódba:

Kíváncsian várjuk a Medal of Honor Warfighter-t, amely várhatóan egy izgalmas egyjátékos kampánnyal és egy jól kidolgozott online multiplayer résszel fog majd szórakoztatni bennünket.