Kezdőlap/Hírek/PAX Game Show konzol játék bemutatók

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

Ime néhány a Seattle-ben rendezett PAX Game Show-n bemutatott videó érdekesség és plusz információ az Xbox 360, Playstation 3 és Nintendo Wii U platformokra megjelenő játékokból:


ZombiU


Az év végefelé megjelenő, kizárólag Nintendo Wii U konzol platformra készülő játék a ZombiU, az eddig látottak alapján ígéretes alkotásnak tűnik. A játék egyik érdekessége, hogy ha meghalunk, egy másik karakter bőrébe bújhatunk bele és vele kereshetjük tovább a kiutat a pokolból. Az elvesztett karakterekkel később újra találkozhatunk, de már csak zombi formában láthatjuk viszont. A rendezvényen újabb ingame videót mutattak be az érdeklődőknek:

 

Halo 4


A sorozat negyedik felvonása egy új trilógia első része is lesz egyben. A Halo 4-ben természetesen ismét Master Chief lesz a főszereplő, akinek páncélzata komoly változásokon esett át és Cortana is fontos szerepet kap a játékban. Spoiler!: Cortana mint mesterséges intelligencia a tervezett hét éves életciklusának vége felé közeledik, és az állam a mielőbbi leselejtezését tervezi, mivel ez idő alatt lényegesen több tudást halmozott fel mint eddig bármelyik másik intelligencia, ami így különösen veszélyesnek számít. A Halo 4 first person shooterből is közzétettek egy fejlesztői videót, amiben részletesen kifejtik mondandójukat a játékról, emellett egy multiplayer akciót is megtekinthetünk. A játék várható megjelenése november 6.

 

 


Tomb Raider


A jövőre megjelenő Tomb Raider játékban Lara Croft újabb ruha darabot dobott le magáról, ezúttal közvetlen a hajótörés utáni eseményeket követhetjük nyomon egy darabig. Az új rész szakít a sorozat korábban megszokott játékmenetével. Az ügyességi és logikai feladatok helyett a játék Lara Croft azon képességeire helyezi a hangsúlyt, ami az adott környezetben való mindennapi túléléshez szükséges. Egy valószerűbb és gyötrelmesebb helyzetben kell boldolgulni, amivel inkább a magasabb korosztályt célozzák meg a készítők, nem véletlenűl kap a játék magas korhatárú besorolást. A Square Enix-től Mark Turosz vezet végig bennünket a bemutató 13 percén:

 

Far Cry 3


Egy részletesebb betekintést nyújtó, kamerával felvett ingame jelenet került ki az internetre a PAX Game Show-n prezentált Far Cry 3 című játékból. A videóból kiderül többek közt, hogy egy hatalmas bejárható területet kapunk, ami tele lesz különféle küldtésekkel. Ellenséges területeket foglalhatunk el, tapasztalati pontokat gyűjthetünk, a feladatok megoldásáért pénzjutalmat is szerezhetünk, amiből később fegyvereket és más eszközöket is vásárolhatunk. A grafikát az eddig hivatalosan kiadott nagyfelbontású videókban már korábban láthattuk, amire biztosan nem lehet panasz.