Kezdőlap/Hírek/Resident Evil 6 a borzongás hamarosan megérkezik

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

 

Az akció és horror keveredése ez az ami a Resident Evil szériára jellemző. Külön műfajt hozott létre még a Playstation 1 gépre megjelenő első része 1995-ben. Az idők múlásával rengeteg rész jelent meg kisebb nagyobb sikerrel, sok rajongót tántorítottak vagy éppen szereztek ezekkel a folytatásokkal. De egy biztos egy különleges széria részesei lehetnek azok akik ezzel a játékkal játszottak vagy épp játszanak. Az aktuális 6 részben régi karakterek köszönnek újra vissza köztük Leon S. Kenedy vagy Chris Retfield de új szereplőkkel is találkozhatunk mint Jake Muller.

resident evil 6

Közösen néznek szembe a biológiai fenyegetés globális szinten elharapózott problémájával és persze a rengeteg kedves zombival. A játékban több helyszínen kell helytállnunk megfordulunk Észak-Amerikában a háború sulytotta európai államban Edóniában valamint ellátogatunk egy kínai városba Lanshiangba is. Bizonyos helyszínekhez karaktereket rendeltek vagyis Christ majd Kínában tudjuk hadba küldeni a terrortámadások miatt kialakult fertőzések áldozataival szemben, addig Leon feladata az Egyesült Államok területén őrjöngő immár intelligens a fegyverek használatától sem visszariadó zombik regulázása lesz a cél. Újítás a játékban, hogy a fegyverhasználatot olyan módon kivitelezték, hogy a régi áll+tüzel helyett most már menet közben is tudunk tüzelni sőt extra mozdulatokat is tudunk kivitelezni.

Resident Evil 6 képernyőkép a játékból

 

 

A játékban karakterpárokat hoztak létre egy-egy kampány végigjátszásához amit megtehetsz solo-ban 2 player vagy 4 player játékmódokban.

Leon&Helena

char leonchar helena

Leon és Helena kampánya az IVY egyetemen kezdődik miután az elnököt baleset éri.

Chris&Piers

char chrischar piers

 

Piers hozza Christ vissza a BSAA-ba hogy a C virussal kezeljék.

Jake&Sherry

char jakechar sherry

 

Jake Wesker fia aki szintén csatlakozott a csapathoz.

Ada Wong

char ada wong

 

Ada Wong újra visszatért. Játsz végig a 3 alap történetet és nyisd meg Ada titkos single player módját.

A játék előrendelhető üzletünkben:

Xbox 360 Resident Evil 6 + DLC      11800Ft.

Playstation 3 Resident Evil 6 + DLC  11800Ft.

X360 RE6DLC

P*