Kezdőlap/Hírek/ZombiU Játék Előzetes

Kosár tartalma:

A kosarad pillanatnyilag üres.

Az Ubisoft kiadásában és az Ubisoft Montpellier fejlesztő csapatának a munkája gyümölcseként érkezik a ZombiU, mégpedig egy first person shooter túlélő horror játék, a nemsokára kapható Nintendo Wii U konzol platformra. Bár már létezik egy Dead Island nevezetű zombis fps játék, ami ráadásul rpg elemekkel is operál, de a ZombiU első ránézésre is komolyabbnak, és ha lehet ezt mondani életszerűbbnek, realisztikusabbnak tűnik.

ZombiU konzol játék képernyőkép

A ZombiU játékban több, eddig nem látott megoldás is helyet kap, ha például megharapnak a zombik, akkor idővel visszavonhatatlanul végünk lesz, ezt követően egy másik túlélőt kell majd választanunk, akinek a bőrébe bújva haladhatunk tovább. Minden elvesztett karakter a harapás következtében átalakul, és ezt követően zombiként fognak garázdálkodni a továbbiakban, tehát még össze is futhatunk majd velük. Az még egyenlőre nem ismert, hogy a következő túlélő akit irányítani fogunk honnan indul vajon, de állítólag lesznek közös helyszínek.

Támadnak a zombik a ZombiU konzol játékban

Az idei GamesCOM-on bemutatott trailer láttán sokak szája nyitva maradt, ami nem is csoda hiszen az ingame jelenetek is elképesztő kidolgozottságot mutatnak. A zombik mozgása és viselkedése is pont olyan, mint amit elvár az ember egy ilyen kaliberű játékban, már már filmszerű hatást kelt:

A ZombiU-ban remekül kombinálnak a fényekkel és a sötétebb részekkel a fejlesztők, amik elősegítik a félelmetes és izgalmas hangulatot. A napokban a Comic Con-on bemutatott ZombiU trailer-ben egy viszonylag hosszú ingame részletet mutatnak be nekünk, ami szintén igen hangulatosra sikerült:

A készítők prezentálták nekünk, hogyan működik a zombiU-ban a Wii U érintőképernyős kontrollere, láthatjuk ahogy játék közben zárakat nyitnak vele, vagy a távcsöves puska használatát, és néhány közelharci jelenetet is:

Mindezek után elmondhatjuk, hogy elképesztően kidolgozott és profi játéknak ígérkezik a ZombiU, remek húzás ez a Nintendo-tól. A játék valamikor az év végén fog megjelenni Nintendo Wii U konzolra, és a ZombiU kidolgozottságát elnézve sokan beruházhatnak majd rá. Olyan pletykák is terjengenek, hogy a játék multiplatformmá válik, ami igazán örvendetes hír lenne. Bár túlzottan ne reménykedjünk ebben, hiszen már a játék neve is a Wii U exkluzívitásra utal.