• PS4
Készletinfó: készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
+ AJÁNDÉK
Versenynaptár hűtőmágnes
Megjelenés dátuma: 2022.07.01.
22.490 Ft

A termék részletes leírása

F1 22 Playstation 4 (PS4)

 

 

Lépj be a Forma-1® új korszakába az EA SPORTS™ F1® 22-ben, a 2022 FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. Ülj a volán mögé az új idényre az áttervezett autókkal és felülvizsgált szabályokkal újraalkotott versenynapon, tedd próbára magad az új Miami International Autodrome pályán, és kóstolj bele az F1® Life csillogásába és dicsőségébe! Versenyezz a Forma-1® 2022-es idényének elképesztő új autóival, ahol mind a 20 pilóta és 10 csapat élethűen jelenik meg, és éld át a versenyélményt az új, irányítható vagy közvetített versenyjelenetekkel. Hozz létre csapatot, és állj a rajtrács élére – új mélységek várnak a népszerű My Team karriermódban, küzdj szemtől szemben osztott képernyős vagy többszemélyes módban, vagy változtass a tempón, és helyezz a pályára pár szuperautót a motorsport legnagyobb neveitől.

 

Új idény, Új szabályok

Versenyezz a Forma-1®-es autók új korszakában az F1® 22-ben!

Versenynap, Újradefiniálva

Vedd át az irányítást virtuális F1®-élményed felett a lebilincselő és filmszerűen bemutatott pit stopokkal, felvezető körökkel és sok más újdonsággal!

F1® LIFE

Kóstolj bele a Forma-1® csillogásába és dicsőségébe!A 2022-es FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátéka:

Új idény, új szabályok

Ülj a volán mögé az új idényre, és versenyezz káprázatosan színes autórepertoárral legendás pályákon, köztük a vadonatúj Miami International Autodrome-on.

Versenynap, újradefiniálva

Éld át a versenyélményt lebilincselő és filmszerűen megjelenített felvezető körökkel és safety car periódusokkal, interaktív pit stopokkal, valamint vadonatúj Sprint futamokkal.

Adaptív MI

A kevésbé gyakorlott játékosok számára új MI-rendszer biztosítja, hogy minden futamon versenyben maradhassanak.

F1® Life

Oldj fel szuperautókat, öltözékeket, kiegészítőket és egyebeket, hadd lássa a világ!

My Team

Válaszd ki a kezdő költségvetést, amikor az alapoktól megalkotod F1®-csapatodat, bővített osztályeseményekkel és még alaposabb festés-testreszabással.

Career mód

Tedd próbára vezetési tudásod az F1® világában, küzdd fel magad a rajtrácson a népszerű 10 éves Career módban.A Forma-2™ a tökéletes F1®-edzőpálya, benne rövid, közepes vagy teljes idényopciókkal, valamint 2021-es és 2022-es idénytartalommal.

VR

Éld át a legteljesebb F1®-élményt® a PC-s virtuálisvalóság-kompatibilitással, amely lehetővé teszi, hogy tényleg a volán mögül éld át a versenyek drámáját.

Több játékos mód

Osztott képernyős verseny két játékos számára.

BEMUTATÓ VIDEÓ