• PS4
  • PS5
Készletinfó: Készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2021.12.17.
8.490 Ft

A termék részletes leírása

Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition (GTA Trilogy) Playstation 4 (PS4)

 

 

Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz az eredeti Grand Theft Auto-trilógia műfajteremtő klasszikusaival: az új generáció számára frissített Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City és Grand Theft Auto: San Andreas játékokkal, amelyek mindenre kiterjedő fejlesztésekkel – egyebek mellett lenyűgöző új világítással és környezeti újításokkal, nagy felbontású textúrákkal, megnövelt megjelenítési távolságokkal, valamint Grand Theft Auto V-stílusú irányítással és célzással, eddig soha nem látott részletesség mellett – keltik életre ezeket a szeretett világokat.

 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition csomag tartalma:

 

  • Grand Theft Auto III: Minden Liberty City-ben kezdődik. A Grand Theft Auto III nyújtotta forradalmi szabadsággal bárhová mehetsz és bárkit kirabolhatsz, így a könyörtelen bűnözői alvilág csak egy karnyújtásnyira lesz… Van elég bátorságod hozzá, hogy megragadd?

 

  • Grand Theft Auto: Vice City: Üdv az 1980-as években. A meghökkentő frizurák és a pasztellszínű öltönyök évtizedéből érkezik a történet egy férfiről, aki felküzdi magát az alvilág csúcsára. A Grand Theft Auto ezúttal Tommy Vercetti árulásról és bosszúról szóló történetével tér vissza, melynek hátterét a neonfényben úszó, mértéktelen szórakozással és lehetőségekkel teli trópusi város adja.

 

  • Grand Theft Auto: San Andreas: Öt évvel ezelőtt Carl „CJ” Johnson elmenekült a Los Santos-béli San Andreas káoszából… maga mögött hagyva a bandaháborúk, drogok és korrupció mocskában fuldokló várost. Most a 90-es évek elején járunk, és CJ-nek haza kell térnie: anyját meggyilkolták, a családja széthullott, gyerekkori barátai pedig egytől egyig a vesztükbe rohannak. Amikor visszatér a környékre, néhány zsaru hamisan gyilkossággal vádolja meg, egy olyan pályára kényszerítve CJ-t, amely keresztülviszi egész San Andreas államon, hogy megmentse családját és átvegye az irányítást az utcák felett a mindent megváltoztató sorozat következő részében.

BEMUTATÓ VIDEÓ