Készletinfó: Készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
Garancia: 24 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2020.11.10.
114.999 Ft

A termék részletes leírása

 

Microsoft Xbox Series S 512GB + 3 hónapos Ultimate Game Pass előfizetés

 

Csomag tartalma:

 •  Xbox Series S 521GB SSD alapgép fehér színben
 • Xbox Series Wireless (vezeték nélküli) Controller fehér színben
 • 3 hónapos Ultimate Game Pass előfizetés
 • Ultra High Speed HDMI kábel
 • Tápkábel
 • Leírás

POWER YOUR DREAMS!

 

Xbox Series S

A Konzol aminek a középpontjában te állsz!

Bemutatkozik az új Xbox Series S konzol a valaha volt legkisebb, legkeskenyebb Xbox konzol. Éld át a következő generációs Xbox konzol sebességét és teljesítményét elérhető áron. Játssz mind a négy Xbox generáció több ezer játékával egy gépen mert a játékélmény a legjobb az új Xbox konzolokon. Az új Xbox Series S konzol alapjául az Xbox Velocity Achitecture szolgál, mely az egyedi SSD és az integrált szoftver kombinációjának köszönhetően gyorsabb és pontosabb játékról és sokkal rövidebb töltési időről tesz bizonyságot. A Gyors Folytatás funkcióval azonnal és problémamentesen válthatsz a játékok között.  Az Xbox Ultimate Game Pass előfizetéssel több mint 100 játékot érhetsz el a játékkönyvtárból, és a megjelenés napján már kipróbálhatod az Xbox Game Sutdio legújabb játékait olyanokat mint Halo Infinite. Az Xbox Smart Delivery biztosítja, hogy a játszott játékaid mindig az elérhető legjobb verzióval legyenek elérhetőek függetlenül attól melyen konzolon futtatod a játékodat.

 

Xbox Series Wireless Controller

Tapasztald meg a modernizált, ergonómiailag javított új Xbox Wireless kontrollert-formázott felület és kifinomult geometria a hosszan tartó kényelmes játékért. Maradj a célponton a textúrázott felületű ravasz és analóg gombokkal,hátpanellel és az új hibrid D paddal a pontos és mégis ismerős irányítással. Testreszabás lehetősége az Xbox Accessories applikáció segítségével, hogy a gombok mindig neked a legmegfelelőbben legyenek beállítva. Plug and Play 3,5mm kompatibilis headset csatlakozása a kontrollerbe. Xbox Wireless Bluetooth technológia a vezeték nélküli játékért a támogatott konzolon Windows 10 PC, Android és IOS telefon és tablet. Használd a megosztás gombot és küld el barátaidnak a legjobb pillanataidat.

 

 

 • Minimalizált töltési idő és megnövelt képkocka sebesség a NVME SSD-vel ami lehetővé teszi a hatalmas játékadatok egyidejű kezelését maximális teljesítményen is.
 • Gyors folytatás funkcióval azonnali váltás játékaid között
 • Folytasd Xbox One játékaidat Xbox Series S-en és a barátaid, játék állásaid és eredményeid mind átkerülnek az új konzolodra
 • Új páratlan dinamikus hangzás játékidhoz és filmjeidhez
 • Új ergonómiailag továbbfejlesztett Xbox Wireless kontroller hasznos funkció gombbal kiegészítve, oszd meg játék élményedet barátaiddal a Megosztás gomb segítségével
 • Ultra alacsony késleltetési idő a jobb válaszidő eredményért
 • Xbox One kiegészítőid kontroller, fejhallgató vagy más kiegészítő kompatibilisek az új Xbox Series S konzoloddal
 • Kedvenc média szolgáltatóid elérése mint Youtube Netflix és még sok más
 • Csak digitális tartalmak kezelésére, optikai meghajtót nem tartalmaz

 

Xbox Live Gold

Használd a 3 hónapos vagy 12 hónapos Live Gold tagságodat, hogy elérd az összes multiplayer játékot valamit a lehetőséget ami az a Live Gold tagsággal jár, úgy mint az ingyen letölthető játékok és kedvezmények amik csak Gold tagsággal érhetőek el!

 

Technikai paraméterek:

CPU

8 magos AMD ZEN 2 3,6 GHz

GPU

AMD RDNA 2 20CUs 1.565GHz

GPU Power

4 TFLOP

RAM

10GB GDDR

Teljesítmény cél

1440p 60FPS skálázható 120FPS

Háttértár

512GB Gen 4 SSD NVME

Visszafelé kompatibilitás

Xbox, Xbox 360, Xbox One  játékok és kiegészítők is

Lemezmeghajtó

Csak digitális! Nem tartalmazz lemez olvasót!

Dispaly kimenet

HDMI 2.1

 

 

 

 

 

 

 

BEMUTATÓ VIDEÓ