• PS5
Készletinfó: Előrendelhető
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2022.12.02.
27.900 Ft

A termék részletes leírása

Need for Speed Unbound Playstation 5 (PS5)

 

 

A NEED FOR SPEED  UNBOUND VILÁGA  A TIÉD IS

Bizonyítsd be, minden megvan benned ahhoz, hogy te legyél a The Grand, Lakeshore legnagyobb utcai versenyének nyertese! Szerezz elég készpénzt az intenzív négyhetes verseny során, hogy benevezhess a heti selejtezőkön, gyűrd le az ellenfeleidet, és hagyd ott a névjegyed az utcai versenyeken, miközben túljársz a zsaruk eszén, és lerázod őket! Töltsd fel a garázsodat precízen tuningolt egyedi verdákkal, valamint villanyozd fel az utcákat a saját, egyedi stílusoddal, exkluzív minőséggel és életteli, globális játékzenékkel, amelyek a világ minden szegletében jól szólnak! Fejezd ki magad maximálisan a legfrissebb új stílusokkal és jellegzetes címkékkel, amelyek kiválóan szemléltetik, hogy ki is vagy valójában. Különálló egy- és többszemélyes kampányaival a Criterion Games™ Need for Speed™ sorozatának legújabb kiadása több órányi elektromos, adrenalinpumpáló akciót ígér.

A VILÁG A TE VÁSZNAD

A Need for Speed™ Unboundban egy vadonatúj, egyedi vizuális stílusban kel életre a grafitti, amely a legfrissebb utcai művészet elemeit a Need for Speed™ történetének legrealisztikusabb kinézetű autóival kombinálja. A vadonatúj, rengeteg energiát sugárzó vizuális és hanghatásokat tartalmazó eszköztár segítségével lehetőséged van vezetési készségeid bemutatására, beleértve a Burst Nitrous nevű új taktikát is, amely szédítő sebességet ígér.

UTOLSÓKBÓL LESZNEK AZ ELSŐK

Ahhoz, hogy a csúcsra érhess, kockáztatnod kell. Válaszd ki, hogyan és mikor teszel fel mindent, mikor driftelsz nagyokat az utcán, hogyan rázod le a zsarukat, vagy teszel mellékfogadásokat a rivális versenyzőkkel szemben saját bevételed kockáztatásával. Az idő pénz, ezért találd ki, hogyan szerezhetsz minél gyorsabban minél többet belőle, hogy bejuthass a heti selejtező versenyekre, és bekerülj Lakeshore legnagyobb versenyére, a The Grandre.

ROBOGJ AZ UTCÁKON

Minél többet versenyzel, annál forróbb a talaj. Miközben a zsaruk egyre nagyobb nyomást gyakorolnak rád, az új menekülési mechanikával taktikai döntéseket kell meghoznod, hogy az üldözés során is a helyzet ura maradhass. Lehagyod a zsarukat, fej-fej mellett küzdesz meg velük, vagy az alvilágban bujdosol? Legyél te az utcák ura, és minden jutalom a tiéd lesz!

FEJEZD KI ÖNMAGAD AZ ÖSSZES ELÉRHETŐ JÁTÉKELEM KIHASZNÁLÁSÁVAL

Ugorj be egy találkozóra, és mutasd be egyedi stílusodat a több száz kozmetikai tárgy közül válogatva, beleértve a világ egyik úttörő divatújítójának exkluzív felszereléseit is. De ne hanyagold el a verdád külsejét sem: alakítsd át az autóidat az egyedi külsőkkel és átalakításokkal, hogy legendásan egyedi lehess! És ha elsőnek futsz be, ne felejts el a győzelmi pózaidat használva felvágni az ellenfeleid előtt!

VÁLJ SZABADDÁ MENET KÖZBEN

Ismerd meg a hiphop világának és annak globális értelmezésének úttörő művészeit az A$AP és az AWGE által vezérelt, a műfajt definiáló játékzenék segítségével. A hiphop nemzetközileg is sokrétű kifejezéseit felvonultatva az eredeti zeneszámokat Brodinski, az innovatív francia producer alkotta, aki összekapcsolta az európai technót és az atlantai trapvilágot, hogy megtestesítse azt az underground kultúrát, amely Lakeshore szívében dobog.

BEMUTATÓ VIDEÓ