• SWITCH
Készletinfó: készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2023.07.21.
19.999 Ft

A termék részletes leírása

Pikmin 4 Nintendo Switch

 

 

Egy új kaland virágzik!

Pikminek egy újabb grandiózus küldetésben térnek vissza a Nintendo Switch konzolra a Pikmin 4 játékban! Ezek az apró, növényszerű lények egy titokzatos bolygón élnek. Termeszd és takarítsd be őket, valamint parancsolj nekik, miközben segítségükkel bejárod ezt az új világot.

De mik azok a Pikminek?

Pikminek változatos formákban, méretekben és színekben léteznek! Például a piros Pikminek nem izzadnak meg a tüzes akadályoktól sem, a kék Pikminek kiváló úszók, a nemrég felfedezett Jégpikminek pedig az ellenfelek és az őket körülvevő környezetet lefagyasztásával gondoskodnak a hűvös hangulatról. Lehet, hogy az egyes Pikminek aprók és sebezhetőek, de együtt még a legnagyobb kihívásokkal is képesek megbirkózni! Használd miniatűr erejüket és ötölj ki egy stratégiát, hogy legyőzz mindent, ami az utadban áll ezen a különös, új bolygón.

Egy ímádnivaló kutya a társad

Oatchi, az űrkutya is csatlakozik a kalandodhoz. Ez a megbízható társ képes akadályok lerombolására, nehéz tárgyak szállítására, és még Pikmineket is tud cipelni a hátán. Együtt egyetlen kihívás sem túl nagy ezeknek a kalandoroknak!

 

BEMUTATÓ VIDEÓ