• PS5
Készletinfó: Előrendelhető
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2022.08.23.
29.999 Ft

A termék részletes leírása

Saints Row Notorius Edition Playstation 5 (PS5)

 

 

Csomag tartalma:

  • Saints Row játékszoftver
  • Premium doboz
  • Fémtok (Steelbook)
  • Kétoldalas poszter
  • Mini művészeti könyv (Artbook)
  • 4db Santo Ileso képeslap
  • 4db karakter kártya
  • Expansion pack: Los Panteros Muscle Bundle DLC, Saints Criminal Customs DLC

 

 

Fedezd fel a Weird, Wild, West területet

Merülj el a Santo Ileso-ban, a valaha volt legnagyobb és legjobb Saints Row játszótéren, amely kilenc egyedi kerületben terül el, a délnyugati sivatag hatalmas, fenséges szépségével körülvéve.

Építsd fel a bűnöző birodalmadat

Vedd át a várost háztömbről háztömbre, viselj háborút az ellenséges frakciók ellen, és zseniális bűnözői vállalkozásokkal erősítsd meg a markodat az utcákon. Tűzfegyverek.

LOTS of Guns 

Lődd le csípőből a revolvereket, lőj és felejts el egy rakétavetővel, vagy pusztíts el közelről közelharci nehézsúlyokkal, brutális támadásokkal kiegészítve. Ismerős és egzotikus fegyverek széles választéka, mind személyre szabható, és mind halálosan szórakoztató.

Lépj az utcákra és az égboltra

Száguldj át városi és sivatagi környezetben bármelyik autóval, kerékpárral, repülőgéppel, helikopterrel, VTOL-al, légpárnás kerékpárral, légpárnával, gokarttal, vagy szereld fel szárnyasruhádat, hogy körbefuthass.

Példátlan testreszabás lehetősége

Hozd létre álmaid főnökét a sorozat valaha látott legkiterjedtebb karakter-testreszabási csomagjával, majd egészítsd ki a megjelenést a fegyverek és járművek hihetetlen mennyiségű választékával.

Zökkenőmentes együttműködés

Bármikor megtapasztalhatsz mindent, ami a kínálatban van egy barátodal a teljesen független beugró/kieső együttműködésen keresztül, így kihagyva azt, hogy bármelyikőtöket ki kell vonnia a különös akcióból. Játsszatok jól együtt, vagy játssz minden új csínyt a csapattársaddal. Végül is, ki most a Főnök?????

Legyél szemtanúja a szentek születésének

Játssz végig egy akciós kasszasiker eredeti történeten, amely tele van bűnözéssel, rendkívüli jelenetekkel és humorral megtűzdelt meglepetésekkel.

BEMUTATÓ VIDEÓ