• PS4
Készletinfó: Készleten hol vehető át?
Termék állapota: Használt
Garancia: 1 hónap
A termék PEGI besorolása:
59.999 Ft

A termék részletes leírása

 

 

Sony Playstation 4 (PS4) Slim 1 TB

 

Csomag tartalma:

  • Sony Playstation 4 Slim 1 TB-os alapgép fekete színben
  • Sony Dualshock 4 V2 Wireless (vezeték nélküli) Controller fekete színben
  • USB kábel
  • HDMI kábel
  • AC hálozati kábel

 

 

 

Sony Playstation 4 Slim

A Sony Playstation család legújabb tagja ami kisebb könnyebb mint elődei. A Slim verzió két különböző típusban látott napvilágot. Az alap verzió csak méretben tér el az első generációs PS4 készüléktől, a belső technológiai specifikációi nem változnak a gépnek. A másik Slim verzió a PRO amiről itt olvashattok. Új kontrollert is jár az új Slim készülék mellé ez formáját tekintve maradt a régi, beltartalma szintén nem hoz forradalmi változást ami egyedül kiemelhető a touch pad felső peremének áttetszővé tétele amivel a light bar fénye már játék közben is azonnal észlelhető. Az új kialakítású gép mellé egy újratervezett V2 kamera, 7.1-es Platinum headset és egy kifejezetten az új Slim család részére készített tartó konzol is megjelenik. Mivel a konzol specifikációja nem változott ezért az összes Playstation 4 játékkal kompatibilis az új készülék.

Sony Dualshock 4 V2 Controller

A két újítás az elődjéhez képest a Light bar aktivitás megjelenítés a touch pad felső pereménél, USB kommunikáció, csak az új kontroller képes vezeték nélkül vagy USB kábelen keresztül is kapcsolatot tartani. A Dualshock 4 kontroller új innovációjával magával ragad minden játékost hihetetlen élményekkel gazdagít. Az áttervezett six-axis irányítással pontosabban és könnyebben irányíthatja kedvenc karakterét, az új touch pad egy soha nem látott lehetőséged ad a játékosnak hogy játék közben is kapcsolatban tudjon maradni a legjobb barátaival. Az új Share gomb még izgalmasabbá varázsolja a játék közben szerzett élmények megosztását a barátok között.

Playstation Plus

Itt megtapasztalhatod a játékok következő generációját. A Playstation Plus segít felfedezni ezt a különleges univerzumot rengeteg izgalmas játékélménnyel és közös játékkal. Minden hónapban a Tagok hozzáférést kapnak egy azonnali játék gyűjteményhez amik vagy csúcs játékfejlesztők terméke vagy Indie fejlesztők egy újabb játéka, amiket közvetlenül a Playstation 4 gépre tölthetnek le. Ezen kívül a Playstatio Plus exkluzív hozzáférést ad a legjobb online játékok világába, itt lehetőség van barátaiddal de akár idegenekkel multiplayer  játékokat játszani olyanokat mit a Killzone, DriveClub vagy Destiny. Játssz chat-elj barátaiddal ismerkedj hasonló érdeklődésű emberekkel a Playstation 4 konzolon keresztül. A Playstation Plus tagságot használhatod PS4 PS3 ÉS PS Vita konzolokon egyaránt.

Technikai adatok:

Fő processzor

Custom-chip single processor

CPU

x86-64 AMD “Jaguar”, 8 mag, 1,6 GHz

GPU

1.84 TFLOPS, AMD Radeon alapú grafikus motor

Memória

GDDR5 8 GB

Háttértár

500GB, 1TB

Méretek

265 × 39 × 288 mm (szélesség × magasság × hossz)

Súly

2,1 kg

BD/DVD: BD x 6 CAV, DVD x 8 CAV (csak olvasó)

Kimenet/Bemenet

Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) port x 2, AUX port × 1

Hálózat

Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth 4.0 (LE)

Táp

AC 100V, 50 / 60Hz

Energiafogyasztás

165W

Üzemi hőmérséklet

5-35C

AV kimenet

HDMI kimenet (támogatott: HDR)