• PS VITA
  • PS3
  • PS4
  • PS5
Készletinfó: készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
18.999 Ft helyett -13.21 % 16.490 Ft

A termék részletes leírása

 

Sony Playstation Plus (PSN) 12 hónapos előfizetés

 

Playstation Plus

Itt megtapasztalhatod a játékok következő generációját. A Playstation Plus segít felfedezni ezt a különleges univerzumot rengeteg izgalmas játékélménnyel és közös játékkal. Minden hónapban a Tagok hozzáférést kapnak egy azonnali játék gyűjteményhez amik vagy csúcs játékfejlesztők terméke vagy Indie fejlesztők egy újabb játéka, amiket közvetlenül a Playstation 4 gépre tölthetnek le.

Ezen kívül a Playstation Plus exkclusive hozzáférést ad a legjobb online játékok világába, itt lehetőség van barátaiddal de akár idegenekkel multiplayer játékokat játszani olyanokat mit a Killzone, DriveClub vagy Destiny. Játssz chat-elj barátaiddal ismerkedj hasonló érdeklődésű emberekkel a Playstation 4 konzolon keresztül. A Playstation Plus tagságot használhatod PS4 PS3 ÉS PS Vita konzolokon egyaránt.

A Playstation Network (PSN) szolgáltatással akár 2000 online barát, egyszerre akár 8 felhasználó játék közbeni chat lehetőségre, megosztás lehetősége minden baráttal csak dobd át neki a kontrollert és mehet a csapat játék. A Playstation Plus tagsággal minden hónapban 2 exclusive címet tölthetsz le gépedre és még hihetetlen sok játék vár rád ugyanitt, ráadásul plusz akciókban is részesülsz, ráadásul plusz akciókban is részesülsz.