• PS5
Készletinfó: rendelhető
Termék állapota: Új
Garancia: 24 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2023.02.22.
239.999 Ft

A termék részletes leírása

Sony Playstation VR 2

 

 

Csomag tartalma:

  • VR headset
  • PlayStation VR2 Sense™ vezérlő (L)/(R) rögzített szíjakkal
  • USB-kábel (a vezérlő párosításához és töltéséhez)
  • Sztereó fejhallgató
  • Három pár fülbetétek
  • Leírások

PLAYSTATION VR 2 HEADSET:

 

4K HDR KIJELZŐ

Gyönyörködj a vibráló, rendkívül éles 4K nagy dinamikatartományú látványelemekben, amelyek egyértelműen előtérbe helyezik a lélegzetelállító virtuális valóságbeli környezeteket. Fedezd fel a két 2000 × 2040 méretű OLED kijelző által nyújtott kiváló minőségű képeket, amelyek az eredeti PlayStation VR headset felbontásának négyszeresét hozzák el, így kényelmesen egyenletes vizuális élményt nyújt akár 120fps-en is.

KÍVÜL-BELÜL KÖVETÉS

Játssz szabadon, és tapasztald meg a különböző VR-játékstílusokat, hiszen a PlayStation VR2 a headsetbe épített négy kamerával követ téged és a vezérlőket. A mozdulataid és az, amikre nézel, megjelennek a játékban, anélkül, hogy külső kamerára lenne szükség.

SZEMKÖVETÉS

Élj át érzelmekben gazdag élményeket, miközben interakcióba lépsz a játék világával és más játékosokkal. A szemkövető kamerák észlelik, ha a szemed nyitva van, és nyomon követik a szemmozgást, valamint az általuk közvetített érzelmeket – ami a játékon belül is megjelenhet. A headset és a vezérlők pozícióival és műveleteivel ötvözve lehetővé teszi a teljes önkifejezést, valamint az online többrésztvevős játékokban való kommunikációt új, izgalmas módokon. A szemkövetés követi a szemmozgásodat célzás vagy körülnézés közben, és a továbbfejlesztett tekintetközpontú renderelési technikák a felbontások módosításával javítják a vizuális élményt, hogy pontosabbá és tökéletesebbé tegye azt, amire fókuszálsz.

HEADSET-VISSZAJELZÉS

Érezd a finom, érzékeny rezgéseket a headseten a játék legfontosabb pillanataiban. Ezek a rezgések, amelyeket egyetlen beépített motor hoz létre, intelligens tapintásérzetet ad a játék során tapasztalt érzékszervi élményekhez. Érezd a karaktered felgyorsult pulzusát a feszült pillanatokban, a fejed mellett elsuhanó tárgyakat, vagy a jármű lökését gyorsulás közben.

TEMPEST 3D AUDIOTECH

Azáltal, hogy a hang dinamikusan alkalmazkodik a pozíciódhoz és a fejmozgásodhoz, pontosan meghatározhatod, hogy honnan jönnek a zajok, így még tökéletesebb, valósághű hangélményben lehet részed. Érzékeld a karakterek jelenlétét azáltal, hogy suttognak a füledbe, illetve keresd meg a barátaidat és ellenségeidet a lövéseik vagy lépteik alapján, és tapasztald meg a rémisztő borzongást, miközben bárhonnan érkezhet fenyegetés.

OPTIMALIZÁLT OPTIKA

Élvezd a nagy, 110º-os látómezőn és a könnyű, jól kiegyensúlyozott Fresnel lencsén keresztüli kényelmes játékot. A lencsebeállító tárcsa lehetővé teszi az objektívek közötti távolság testreszabását a szem helyzetének megfelelően az optimális képernyőkép érdekében.

EGYKÁBELES CSATLAKOZÁS

Ugorj fejest az új virtuális világokba a PlayStation 5 konzol elülső USB-portjára csatlakoztatható egyszerű, egykábeles csatlakozással. A PlayStation VR2 gyorsan és egyszerűen beállítható – csak csatlakoztasd, játssz és élvezd az élményt.

JÁTÉKTERÜLET

Állítsd be a játékterületet, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed. Élvezd a mozgás szabadságát a nagy helyigényű1 játékstílus segítségével – vagy játssz ülő vagy álló helyzetben, a szoba méretétől és a játék VR-játékstílusától függően. Ahhoz, hogy a nagy helyigényű játékstílussal kompatibilis játékokkal játszhass, és átélhesd az élményt, legalább 2 méter × 2 méteres szabad hely szükséges.

 

PLAYSTATION VR2 SENSE VEZÉRLŐ:

 

GÖMB KIALAKÍTÁS

Élvezd a mozgás szabadságát az egyszerű, valósághű és természetes játékélményért a jól kiegyensúlyozott és ergonomikus kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a kényelmes felfedezésre összpontosíthass.

UJJÉRINTÉS ÉRZÉKELÉSE

Az ujjérintés érzékelésének köszönhetően természetesen és intuitív módon léphetsz kapcsolatba és mozoghatsz a környezetekben és az elemek között. Még akkor is, ha nem nyomsz meg egy gombot sem, az ujjérintés-érzékelés tudja, hogyan áll a kezed, így a PlayStation VR2 Sense vezérlő képes pontosan megismételni a kézmozdulataidat, és lehetővé teszi, hogy elérd és megérintsd a játékon belül lévő világot. Kommunikálj kézjelekkel, végezd el ügyesen a feladatokat az ujjaiddal, és lépj kapcsolatba a játékon belül található elemekkel és berendezésekkel.

HAPTIKUS VISSZAJELZÉS

A haptikus visszajelzésnek köszönhetően valósághű, részletes válaszokat kapsz a játékon belüli tevékenységekre. A finom, precíz rezgésektől az intenzív lüktetésig különböző érzeteket érzékelhetsz a kezeddel a játékon belüli világban. Éld át, milyen érzés lőni és támadni a különböző fegyverekkel és eszközökkel, érintsd meg a különböző textúrákat és utazz változatos terepeken.

ADAPTÍV RAVASZ

Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezeteidet használod. Az adaptív ravaszok fizikailag összekapcsolnak a képernyőn megjelenő akciókkal, hogy mélyen elmerülhess a játékban, legyen szó a feszesen meghúzott íjról, a tárgyak összetöréséről vagy a fegyverek rúgásáról harc közben.

ANALÓG KAROK ÉS GOMBOK

A hagyományos analóg karokkal és műveletgombokkal nagyobb teljesítmény és beavatkozási lehetőség érhető el. A háromszög, négyzet, kereszt és kör gombok a Beállítások gombbal és egy Létrehozás gombbal együtt el vannak osztva a két vezérlőn. Az adaptív ravaszok mellett mindkét vezérlőnek van egy-egy „markolat” gombja is, amellyel a játékon belül lévő tárgyakat is megfoghatod.

BEMUTATÓ VIDEÓ