• SERIES X
Készletinfó: Előrendelhető
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
+ AJÁNDÉK
The Kessel Runner Bonus Pack DLC:
-Űrhajó kozmetikai kiegészítő
-Speeder kozmetikai kiegészítő
Megjelenés dátuma: 2024.08.30.
25.999 Ft

A termék részletes leírása

Star Wars Outlaws Special Edition Series X

 

 

Csomag tartalma:

  • Star Wars Outlaws játékszoftver
  • Sabacc Shark karakter csomag DLC

 

 

EGY ÚJ STAR WARS TÖRTÉNET

Légy részese az első nyílt világú Star Wars™-játéknak, és fedezd fel a galaxis egyedi helyszíneit, mind ikonikusat és újat egyaránt! Tégy kockára mindent az űrcsempészt, Kay Vesst irányítva, aki a szabadságot és egy új élet reményét keresi. Harcolj, lopj és járj túl a galaxis bűnszövetkezeteinek eszén, miközben a leghírhedtebb bűnözők egyikévé válsz. Ha hajlandó vagy vállalni a kockázatot, a galaxis tele van lehetőségekkel.

FEDEZZ FEL EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI GALAXIST
Fedezz fel különböző helyszíneket nyüzsgő nagyvárosokkal és kantinokkal. Versenyezz hatalmas nyílt területeken speedered segítségével. Minden helyszín új kalandokat, egyedi kihívásokat és csábító jutalmakat tartogat, ha hajlandó vagy vállalni a kockázatot.

ISMERJ MEG EGY EGYEDI CSEMPÉSZ TÖRTÉNETET
Ismerd meg egy törvényen kívüli életét. Fordíts minden helyzetet az előnyödre Nix-szel az oldaladon: harcolj blastereddel, járj túl ellenfeleid eszén lopakodással és gadgetekkel, vagy találd meg a legjobb pillanatot figyelmük elterelésére és a fölény megszerzésére!

VÁGJ BELE GRANDIÓZUS KÜLDETÉSEKBE
Vállalj el kockázatos, de nagy jutalommal kecsegtető küldetéseket a galaxis bűnszövetkezeteitől. Lopj el értékes árukat, lopakodj be titkos helyekre, és járj túl az ellenfelek eszén a galaxis egyik legkeresettebb bűnözőjeként. Minden döntésed kihat a folyamatosan változó hírnevedre.

UGORJ A PILÓTAÜLÉSBE
Vezesd a saját hajód, a Trailblazert, miközben izgalmas csatákat vívsz a Birodalommal és más ellenfelekkel. Találd meg a legjobb pillanatokat az üldözéshez, a hárításhoz és a támadáshoz, hogy felülkerekedj ellenfeleiden.

BEMUTATÓ VIDEÓ