• XBOX ONE
Készletinfó: Készleten hol vehető át?
Termék állapota: Használt
Garancia: 1 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2019.10.01.
64.999 Ft

A termék részletes leírása

 

 

Microsoft Xbox One S (Slim) 1 TB (Fehér) + Minecraft + Minecraft Dungeons

Doboz nélkül!

Csomag tartalma:

  • Xbox One S (Slim) 1 TB alapgép fehér színben
  •  Xbox One Wireless (vezeték nélküli) Controller fekete szinben 3.5mm-es jack kimenettel
  • Minecraft Xbox One Edition (teljes játék letöltőkód)
  • Minecraft Dungeons Xbox One (teljes játék letöltőkód)
  • Hálozati kábel
  • HDMI kábel

 

 

Csak Xbox One S konzol képes a 4K felbontású Blu-Ray lejátszásra, 4K felbontású videó streamingre és HDR képmegjelenítésre. Az új Xbox játék konzol 40% kisebb az előző generációs gépekhez képest, akár 2TB tárhellyel is! Az újragondolt ergonómiai elrendezésnek köszönhetően a külső tápegység végleg a készülék belsejébe költözött, amivel helyet takarít meg nem mellékesen esztétikusabb is. Játssz az új S konzolodon régi Xbox 360 kedvenceiddel, most több mint 100 blockbuster cím vár rád hogy újra átéld a legjobb pillanatokat. Most sokkal színesebb a világ köszönhető a fejlett HDR technológiának, játékaid most életre kelnek a gazdagabb részletek és pazarabb színek világában úgy mint a Gears of War 4 vagy a Forza Horizon 3. A standard HD-nál 4x nagyobb felbontású 4K Ultra HD tartalmak a legélethűbb videókat kínálják. Nézz Netflix vagy Ultra HD Bluray filmeket lélegzetelállító megjelenítéssel HDR felbontásban. Hangold össze otthoni eszközeidet új Xbox One S gépeddel úgy hogy a vezérlést csak ezzel az egy készülékkel kelljen csinálnod, csatorna választás, bementi jel választás, kimeneti jel választás ezt mind egy helyen kényelmesen.

Xbox One S

-Ultra HD 4K Blu-Ray és Video Streaming
-HDR nagy dinamikatartományú kép megjelenítési képesség
-40%-al kisebb méret
-2TB tárhellyel is választható
-beépített tápegység, csendesebb, halkabb

Xbox One kontroller

Az új Xbox One kontrollerrel a játék még jobb köszönhetően a több mint 40 technológiai újdonságnak. Új impulzus ravasz kar, precíziós új hegy visszahatás a reálisabb tapasztalatokért. Az új kontroller ami a kezedhez készült, ergonomikusabb kényelmesebb mindezt a könnyebb és jobb kezelhetőségért textúrázott markolattal. Vezeték nélküli kontroller hatótávolsága 2x nagyobb mint elődei teljesítménye és az új Bluetooth technológiának köszönhetően már Windows 10 alatt számítógépen, tabletten vagy telefonon is használhatod. A legjobb játék kontroller amit most már a PC-n is használhatsz.

Xbox One Kinect szenzor

Az Xbox One Kinect szenzort teljesen újratervezték az elődhöz képest, hogy a legjobban ki tudja hasznánli az Xbox One konzolban rejlő lehetőségeket. Páratlan hang, kép és fejlett mozgástechnológia ami lehetőséget ad az olyan szórakozásra mint még ezelőtt soha.

Xbox Live Gold

Használd a 3 hónapos vagy 12 hónapos Live Gold tagságodat, hogy elérd az összes multiplayer játékot valamit a lehetőséget ami az a Live Gold tagsággal jár, úgy mint az ingyen letölthető játékok és kedvezmények amik csak Gold tagsággal érhetőek el!

Technikai adatok:

CPU Custom

CPU @ 2.3 GHz, 8 mag

Grafikai GPU

Custom GPU @ 1.172 GHz, 40 CUs, Polaris features, 6.0 TFLOPS

Memória

12GB GDDR5 RAM @ 6.8GHz w/ 326 GB/s sávszélesség

Hard Disk Drive

500GB/1TB/2TB HDD

Csatlakozások és kiterjesztések

HDMI-in; HDMI-out; 1x front oldali USB 3.0; 2x hátsó oldali USB 3.0; IR vevő; SPDIF digital audio; Ethernet (IEEE 802.3 10/100/1000)

Vezetéknélküli csatlakozás 

IEEE 802.11ac dual band; (5GHz & 2.4GHz); Dedikált dual band Xbox vezeék nélküli rádió

Enegia ellátás

245W, belső

Lemez meghajtó

4K UHD Blu-ray drive

Méretek

30cm x 24cm x 6cm

Súly

3.81 kg

BEMUTATÓ VIDEÓ