• PS5
Készletinfó: Készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2024.03.22.
26.490 Ft

A termék részletes leírása

Rise of the Ronin Playstation 5 (PS5)

 

 

Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után a Nyugat Fekete Hajói elérik a nemzet határait, és az ország zűrzavaros állapotba kerül. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos saját útját járja, és kezében tartja Japán sorsát.
Alakítson ki egy dinamikus történetet.

Mint egy mester nélküli harcos – egy Ronin, a sorsod a sajátod. Lásd, ahogy a történet különböző módon bontakozik ki, attól függően, hogy milyen döntéseket hozol, és milyen karakterekkel szövetkezel az utad során. Állj szemben kritikus küldetési döntésekkel – például azzal, hogy meggyilkolj vagy megvédj kulcsfontosságú személyiségeket, és alakítsd a történelem menetét egy gazdag, több választási lehetőséget kínáló rendszeren keresztül.

Vegyél részt mélyen hozzáférhető harcokban. A Nioh és a Ninja Gaiden veterán fejlesztőitől – a Rise of the Ronin mélyen magával ragadó, mégis könnyen hozzáférhető harcot kínál, a komplexitás minden játékstílushoz megfelelő rétegével. Állj szembe ellenfeleiddel a közelharci fegyverek választékával, vagy harcolj távolról hiteles korabeli lőfegyverekkel.

Fedezz fel egy történelmi ihletésű világot. A “Bakumatsu” korszak a sógunátus végét jelenti, amikor egy új korszak kezdődik, és Kelet és Nyugat összecsap. Tapasztald meg ezt a kulturális forradalmat egy nyitott világban, ahol találkozhatsz a történelem menetét alakító kulcsfigurákkal és a sötétségben vezérlő fényt kereső egyszerű polgárokkal.

BEMUTATÓ VIDEÓ