• PS5
Készletinfó: Készleten hol vehető át?
Termék állapota: Új
Garancia: 12 hónap
A termék PEGI besorolása:
Megjelenés dátuma: 2023.03.17.
19.999 Ft helyett -25 % 14.999 Ft

A termék részletes leírása

WWE 2K23 Playstation 5 (PS5)

 

 

MÉG ERŐSEBB!
Kibővített funkciók, gyönyörű grafika és az eddigi legjobb WWE élmény. Szállj ringbe a WWE szupersztárok és legendák mély névsorával, köztük olyanokkal, mint Roman Reigns, “The American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, “Stone Cold” Steve Austin és sokan mások!

2K SHOWCASE: INTERAKTÍV DOKUMENTUMFILMSZERŰ ÉLMÉNY
A bajnok megérkezett! Játszd végig John Cena 20 éves WWE pályafutásának kulcsmomentumait és a legkeményebb ellenfelei elleni mérkőzéseket. Bújj mindegyik ellenfelének, a WWE történetének néhány legnagyobbjának a bőrébe, miközben megpróbálod legyőzni Mr. Hustle, Loyalty and Respectet.

WARGAMES JÁTÉKMÓD
Ez a közönségkedvenc, akcióval teli mérkőzéstípus most debütál a WWE 2K23-ban és egy szívdobogtató, 3v3 és 4v4 többjátékos őrületet hoz el két egymás mellett álló ringgel, melyeket egy fémketrec zár körbe!

A TE MŰSOROD, A TE DÖNTÉSEID
A MyGM-mel egy heti műsor vezetését veheted át és versenghetsz a rivális menedzserekkel, hogy a brandedet a csúcsra juttasd. Most több választható GM-mel, további műsoropciókkal, több évaddal, kibővített mérkőzéskártyákkal és több meccstípussal akár 4 játékosnak.

AZ ÖSSZES KÁRTYA A KEZEDBEN
Gyűjts és fejlessz WWE szupersztár és legenda kártyákat, hogy létrehozhasd a legjobb frakciót a MyFACTION módban. Most online többjátékos móddal, a MyFACTION-ben már online is versenghetsz a globális dominanciáért.

HATÁROZD MEG A JÖVŐDET A MyRISE-BAN
Sétálj át a függönyön a WWE debütálásodkor és formáld a karriered WWE szupersztárként az utad során hozott döntésekkel, különböző történetszálakban – a The Lock-ban és a The Legacy-ban.

TIÉD AZ UNIVERZUM
A WWE világa a kezedben van a Universe sandbox módnak köszönhetően, amely a WWE vezetését bízza rád, kezdve a szupersztár névsortól, a viszályokon, bajnokokon és heti műsorokon át, egészen a prémium élő eseményekig!

BEMUTATÓ VIDEÓ